Taideprojektit


Pukujen valmistuksen lisäksi teen kokeellisia tekstiilitaideprojekteja. Olen opiskellut vaatetusopintojen lisäksi tekstiilialaa.  Opinnoista jäi kova palo tehdä erilaisia tekstiilipintoja ja rakennelmia, joista olen sitten kehittänyt mm. pukupatsaita, tauluja ja installaatioita eri taideprojekteihin. Teen yhteistyötä mm. eri valo- ja videokuvaajien kanssa. Kuvaan myös itse ja työstän kuvia usein tekstiilipinnalle ja jatkan pinnan käsittelyä eri tekniikoilla.
 
Olen saanut artesaanikoulutukseni Suomen vanhimmassa, perinteistä käsityötaitoa kunnioittavassa Åbo hemslöjdslärarinstitutissa, minkä jälkeen jatkoin tekstiilinkäsittelyn ja vaatetusalan opintoja Yrkeshögskolan Sydvästissä. Koulutan itseäni jatkuvasti kursseilla ja uutta opettelemalla. Uutena intohimona on video- ja valokuvaus. Yhteistyöprojektit eri taitajien kanssa ovat antoisia ja opettavaisia.
 
Tärkeimpänä ominaisuutena luovuuteen pidän ikuista uteliaisuutta ja kykyä nähdä kauneutta eri asioissa. Toimin myös hää- ja potrettikuvaajana.  

 

Käy tutustumassa tyyliinii Instagramista :
@marjohoo