Hääpuvut


Boutique Minnen ateljeeompelimo sijaitsee Turun keskustan kupeessa kivijalkamyymälämme ohessa. Minnen päätoimialaa on hää- ja juhlapukujen suunnittelu sekä ompelu.

Pidän tärkeänä, että asiakas tuntee olonsa kauniiksi ja mukavaksi juhlapukeutuessaan. Puvun tehtävänä onkin juuri korostaa sen kantajan parhaita puolia ja kauneutta.  Autan löytämään sinun parhaita puoliasi korostavat leikkaukset ja linjat. Voit lähettää minulle ennakkoon inspiraatiokuvia samalla kun varaat ajan ensimmäiselle tapaamisellemme. Ideoiden pohjalta suunnittelen juuri haluamasi puvun mittatilauksena. 

Suurin osa tekemistäni puvuista on boho hääpukuja, keveitä ja ilmavia. Pukuja joissa on hyvä olla. Arvostan hyviä materiaaleja, luonnonkuidut ovat mukavia päällä ja hengittävät hyvin. Pukua suunnitellessa on hyvä miettiä myös jatkokäyttöä. Esimerkiksi silkkihääpuvun voi värjätä käytön jälkeen. Myös viskoosi värjääntyy kauniisti.
Käsityönä teetettyjen pukujen valmistus vie noin kolme kuukautta. Ruuhkaisin aika vuodesta on huhti-heinäkuun välisenä aikana, joten tilauksen kanssa on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Älä kuitenkaan epäröi tiedustella teettämistä kiirelliselläkin aikataululla, nopeimmillaan puku on syntynyt viikossa!
Boutique Minne, hääpuku, turku
Boutique Minne, hääpuku, turku, morsian