Boutique Minne


Boutique Minne sijaitsee Turun keskustan kupeessa, kauniissa Panternin talon kivijalassa. Liike huokuu perinteistä kivijalka-ateljeen tunnelmaa ja kaunista katukuvaa vaihtuvilla ikkunasomistuksillaan.

Päätoimialaamme on hää- ja juhlapukujen suunnittelu ja valmistus mittatilauksena. Pukuja valmistaessa panostan hyviin, luonnollisiin materiaaleihin ja otamme huomioon puvun myöhemmän jatkokäytön sekä muokkausmahdollisuuden. 

Minnessä on tarjolla mittatilausompelun lisäksi myös vintage- ja secondhand- juhlapukuja sekä koruja ja asusteita. Myös vintageasut voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaiseksi.  Liikkeen valikoimissa on myös suomalaisten käsityöläisten koruja.

Boutique Minnen liikeidea perustuu ekologisuuteen ja eettisyyteen, kaikki työ tehdään kotimaassa, Turun Kaskenkadulla. Kiireisimpinä hetkinä teen yhteistyötä paikallisten alihankkijoiden, turkulaisten kollegoiden kanssa. Hyödynnämme teollisuuden ylijäämäkankaita esimerkiksi koristelemalla pukuja kierrätetyillä pitseillä tai muilla yksityiskohdilla. Lähtökohtana on aina laatu ja hyvä materiaali. 

Boutique Minne, Kaskenkatu 2, Turku