Käyttöehdot


Maksupalveluehdot

Käytämme Checkout Finlandin palveluja.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Pankkimaksut:
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut:
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 Checkout Finlandin palveluista voit lukea tarkemmin osoitteesta
checkout.fi.

Toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan Suomessa Pakettikaupan kautta. Kirjekokoiset toimitukset tulevat suoraan postiluukkuun. Pakettilähetyksiin saat seurantakoodin, jolla voit seurata kuljetuksen etenemistä.

Toimituskulut:
• Toimitukset Suomessa 5,50€
• Toimitukset ulkomaille: 8,50 €

Toimitusaika:
Toimitusaika normaalisti 3-6 arkipäivää.

Palautus 

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa toimituksesta. Tuotteet on palautettava käyttämättömänä, alkuperäispakkauksessa ja laput kiinni vaatteessa. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita tai tuotteita joihin on tehty muutoksia asiakkaan toiveen mukaan.
Asiakas maksaa palautuksen postikulut.
Palautusohjeet:

1. Ilmoita meille etukäteen palautuksestasi
sähköpostitse osoitteeseen
info@boutiqueminne.com.

2. Paketoi tuote alkuperäiseen pakkaukseen tai
vastaavalla tavalla kuin se oli pakattu
saapuessaan.

3. Lähetä tuotteet osoitteeseen:
Marjo Haapasalo design/Boutique Minne
Pulmussuontie 46, 20360 Turku

Hyvitys maksetaan sinulle heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Tilauksen tai palautettujen tuotteiden
hinta korvataan tilauksen maksutavan mukaisesti.


Vahingoittunut tuote

Jos tuote ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi asiakaspalveluumme osoitteeseen
info@boutiqueminne.com.

Pystymme näin tekemään vahinkoilmoituksen kuljetusvauriosta
puolestasi ja voimme lähettää sinulle korvaavaan tuotteen nopeammin. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus. Olethan kaikissa ongelmatapauksissa yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Väärä tai viallinen tuote

Joskus voi valitettavasti käydä inhimillinen erehdys ja matkaan lähtee väärä tuote. Jos olemme lähettäneet sinulle väärän tai viallisen tuotteen, olethan heti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pystymme näin sopimaan palautuksesta sekä varmistamaan, että saat 
korvaavan tuotteen mahdollisimman pian.

 

Muu ongelmatilanne

Kaikissa muissa ongelmatilanteissa ja kysymyksissä ole
yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme sinua mielellämme!

 

Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä:
Marjo Haapasalo design
Pulmussuontie 46
20360 TURKU
Puh: +358505166124
Y-tunnus: 2153314-8

Rekisteriasioista vastaa:
Marjo Haapasalo
info@boutiqueminne.com

Rekisterin nimi:
Boutique Minne - Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisteritietoja käytetään tilausten toimittamiseen sekä asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon. Tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin vain jos asiakas on antanut siihen erityisen suostumuksensa, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.

Rekisterin tietosisältö:
Rekisteri pitää sisällään seuraavat asiakastiedot:
1. Etu-, ja sukunimi
2. Toimitus- ja laskutusosoite
3. Sähköpostiosoite
4. Suostumus suoramarkkinointiin
5. Puhelinnumero
6. Asiakkaan tilaukset ja tilaustiedot

Säännönmukaiset tietolähteet:
Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään, seuraavissa tilanteissa:
1. Asiakas tilaa tuotteen
2. Asiakas rekisteröityy
3. Asiakas tilaa uutiskirjeen

Tietojen säännönmukaiset luovutukset:
Henkilötietoja ei missään vaiheessa luovuteta asiakkaan ulkopuoliselle tahoille ilman henkilötietoja jättäneen osapuolen suostumusta. Muutoin voimme luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:
Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet:
Rekisterin henkilötietoja säilytetään tietokannoissa, jotka ovat suojattuja asianmukaisilla salauksilla. Palvelimet sijaitsevat valvotussa ja lukitussa ympäristössä. Palvelinten sekä henkilötietojen käyttöoikeudet ovat rajattu
käyttöoikeuksilla. Käyttöoikeudet omaavat vain asiakaspaveluhenkilökunta ja ainoastaan niin kauan, kun toimivat kyseisissä työtehtävissä.

Tarkastus- ja muokkausoikeus
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ja muokata omia tietojaan suoraan rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä, jolloin pyyntö tulee esittää kirjallisena ja henkilöllisyys tulee todistaa ajokortin tai muun henkilöllisyystodistuksen jäljennöksellä.